Szezonnyitó strandparti a fürdőben

A strand és a nyári szezon indításaként is programsorozattal várja a hétvégén a városi fürdőben a családokat a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. Kezdésként a gyerekek a Kölökparádé pontszerző állomásain mutathatják meg ügyességüket.

Közben a felnőttek bográcsos ételek versenyében bizonyíthatnak. 12 csapat fogadja majd a zsűrit, melynek tagjai: Kirizsán Jutka, a Korzó Kávézó üzletvezetője, Mencseli Imre a Marcali Mentők Egyesület elnöke, Bogyó Gábor, a Magyar Íjász Szövetség Dél-dunántúli régiójának vezetője. A főzőcsapatok érkezési sorrendben – a regisztrációt követően – már reggel 8 órától elfoglalhatják helyüket a gyógyvizes medence melletti parkos-ligetes helyszínen. A pakolás ideje alatt a főbejáraton keresztül közlekedhetnek autóikkal. A zsűrizés 13:30 órakor kezdődik, az eredményhirdetésre 15:00 órakor kerül sor.

Délután pedig a családias piknikhangulat lesz a főszerepben, az elmaradhatatlan fürdőzéssel és vizes játékokkal együtt – egészen zárásig, 19:00 óráig.

A belépés 14 éves korig díjtalan, azon felül 1100 Ft/fő.