Nyereményjáték a „Kultúrablakban”

Szabadtéri plakátkiállítás és nyereményjáték várja az érdeklődőket a Kulturális Korzónál.

A kultúraközvetítés jegyében a fedett teraszon nyitotta meg „Kultúrablakát” a Marcali Művelődési Központ. A díszítő jellegű, illetve interaktív lehetőséget is kínáló szabadtéri mini művelődési központ meghatározott időszakokban más-más tematika szerint készül el, bepillantást adva az intézmény tevékenységébe. Képviseli a különböző tárlatokat, programokat, szolgáltatásokat.

Elsőként a Magyar Kultúra Napjához illeszkedik a „Kultúrablak” január 25-től- február 07-ig. A kultúra ünnepe alkalmából – színházi enteriőr megjelenítésével – a Marcali Művelődési Központ, a Marcali Múzeum és a Berzsenyi Dániel Könyvtár szabadtéri plakátkiállításon keresztül ad keresztmetszetet az elmúlt évben megtartott programokról.

A plakátkiállításhoz kvízjáték is kapcsolódik. A plakátokról kikereshető információk alapján lehet válaszolni a Kultúrablakban található kérdéssorra, és névvel, valamint elérhetőség megadásával (e-mail cím, vagy telefonszám) bedobni a kihelyezett zárt dobozba. A helyes választ beküldők között Huszár Mihály-Vidák Tünde: ”Üdvözlet Marcaliból! – egy somogyi város múltja és jelene képeslapokon” című könyv kerül kisorsolásra, a Marcali Múzeum felajánlásában.

Sorsolás 2021. február 08.