Nyáresti színházi előadás a szabadtéri színpadon

A KulTúrmix programsorozat harmadik előadásaként az „Imádok férjhez menni” című vidám színdarabot láthatta a közönség július 27-én este.

A szervezők és a nézők nagy örömére ezúttal is kegyes volt az időjárás a program megtartásához, így teltház előtt játszhatott a szabadtéri színpadon a Pesti Művész Színház társulata.
A színházkedvelő közönségnek végre lehetősége volt – hosszú idő után először – nagyszínházi előadást látnia, ismerős és remek színészekkel, valamint látványos díszletekkel.
A könnyed, humoros darab főhősnője, Victoria, aki háborúban vesztette el férjét, Bill-t. Miután hozzámegy Bill barátjához, hazatér a háborúból a halottnak hitt első férj. Az igazi kalamajka pedig ekkor kezdődik. Humorban pedig nem is volt hiány.
A vidám jelenetekben, a teljesség igénye nélkül, Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Várfi Sándor, Nyertes Zsuzsa, valamint Czető Roland lépett színpadra.
A KulTúrmix – Marcali Nyári Fesztiválsorozat részeként megvalósuló színdarab megtekintése az előző programokhoz hasonlóan ingyenes volt.