Bud Spencer és Terence Hill Marcaliban járt

A KulTúrmix nyáresti programok utolsó produkciójaként a Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar lépett színpadra július utolsó szombatján.
Az élő koncert helyszíne ezúttal a Művelődési Ház színházterme volt az esős időjárás miatt.

A zárt térben zajló előadásra a rossz idő ellenére is sokan voltak kíváncsiak, hiszen ki ne ismerné a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, valamint azok vidám, fülbemászó zenéit.
A különleges formáció tehát kizárólag csakis Bud Spencer és Terence Hill filmzenéket játszik, mégpedig nem mindennapi zenekari arculattal. Az együttes minden tagja egy-egy híres filmbeli karakter nevét és pontos öltözékét viseli. Így ugyanúgy a színpadon látható Charlie Firpo, Charlie O’Brien, Rosco Frazer vagy Susan nővér. A repertoár lefedi a teljes életművet és minden korszak legismertebb dalaiból tevődik össze, pl. Kincs, ami nincs, Bűnvadászok vagy a Piedone filmek zenéi. A színpadi show és az arculat szerves részét képezi még a leghíresebb filmjelenetek vetítése a háttérben.
A gyerekek számára is egyaránt fogyasztható koncertműsor szórakoztató, látványos és különleges élményt nyújtott a közönségnek.