NET-Tárlat

Erdődi Lívia munkáit a Kulturális Korzó Amatőr alkotók kiállítóterében mutattuk volna be áprilisban. A kiállítás megrendezésére – a járvány miatt- későbbi időpontban kerül majd sor, de addig is, ismerkedjenek meg a tehetséges alkotóval és munkái közül néhánnyal.

Erdődi Lívia Marcaliban született 1989-ben. A Marcali Berzsenyi Dániel gimnáziumban érettségizett, majd Pécsett biológus diplomát szerzett. Néhány kitérő után (Pécs, Kecskemét), három éve visszaköltözött városunkba. Jelenleg a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium titkárságán dolgozik.
A művészetek iránti vonzódása középiskolás éveiben kezdődött, grafittal és tollal készítette első könyv illusztrációit, állat portréit. Azóta is folyamatosan rajzol és fest, sokfajta technikát próbált ki alkotásai létrehozásakor.
Az elmúlt években a grafitot felváltotta az akvarellel , 2018 óta az újabb képei akrilfestékkel készülnek . A technika adta sokszínűség a tartalmi megújulást is elősegítette művei ábrázolásakor.
Képei témáját a mitológiából és a science-fiction irodalomból meríti, szürreális ábrázolásmódja egyedivé és különlegessé teszi alkotásait.

T. Molnár Gertrúd