Korzó anyák napi pályázat

image

image

Már csak alig két hét van vissza anyák napjáig és a jelen helyzetben sajnos rengeteg programról le kell mondanunk, amelyekkel az édesanyákat lehetne meglepni (virágon és ajándékon kívül). A legtöbben szeretnek élményt ajándékozni, amit most nem tehetnek meg, sőt, a 65 feletti édesanyákat kímélni is kell.

Sokan alig tudnak találkozni szeretteikkel, esetleg csak több méter távolságból, rövid ideig beszélhetnek vagy a másik városban, országban élő hozzátartozóval online tarthatják a kapcsolatot. Így az édesanyák ünneplése idén sok családnál sajnos nem úgy fog történni, ahogy eddig. Ezért a Marcali Művelődési Központ szeretne egy olyan programmal hozzájárulni az anyák napjához, amellyel ez a különleges nap másképp lehet emlékezetes.

A művelődési központ várja mindazon gyerekek (kortól függetlenül) alkotásait, akik szívesen felköszöntenék anyukájukat, nagymamájukat vagy akár keresztanyukájukat az interneten keresztül.

A felköszöntés lehet rajz, saját készítésű kézműves ajándék fotója, saját vers költése, rövid történet fényképpel, anyák-napi vers szavalása vagy éneklés videoüzenetben.

A beérkezett alkotásokat, köszöntéseket – névvel és az édesanya nevével ellátva – kérjük a haromi.kriszta@gmail.com címre küldeni minél előbb, de legkésőbb 2020. április 28-ig. További részletekért érdeklődni lehet ugyanezen a címen.

Az egyedi „ajándékokat” anyák napjától folyamatosan lehet majd megtekinteni a honlapunkon és a facebook-on.