Auroom

Zárd ki a külvilágot és nyiss meg egy másikat a Művelődési Központ második, saját tervezésű szabadulószobájában! Fedezd fel barátaiddal az alkimista pincéjét, fejtsd meg rejtvényeit és ismerd meg eddig rejtve maradt világát, titkait. Gondolkodj logikusan és találd meg Te leggyorsabban a szabaduláshoz vezető utat!

Az Auroom 60 percnyi önfeledt szórakozás valódi izgalmakkal és kihívásokkal, mely remek kikapcsolódási lehetőséget kínál akár barátaiddal, akár kollégákkal kerestek magatoknak csapatépítő programot.

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi is a szabadulós játék lényege?
A játék során egy történeten keresztül a kitűzött célt (leggyakrabban egy zárt szobából való kiszabadulást) kell elérni a játéktérben fellelhető logikai, ügyességi feladványok megoldásával. A feladatok általában úgy vannak kiszámolva, hogy éppen elég legyen rá a megadott idő, így a játék folyamatos versenyfutás az órával.

Milyen korosztálynak ajánlott a részvétel?
Szabaduló szobánkat 10 éves kortól bárki kipróbálhatja. Nem tartalmaz korhatáros vagy kifejezetten ijesztő elemeket.

Hogyan találom meg a szobát?
A szoba a Művelődési Ház pincéjében került berendezésre (Marcali, Széchenyi u.3), mely külön bejárattal rendelkezik és csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Időpontot foglalni, jegyet vásárolni, a Művelődési háztól alig 50 méterre lévő Kulturális Korzó információs pultjában vagy telefonon tudsz, a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében.

Játszani is csak a Korzó nyitvatartási idejében tudok?
Nem. A nyitvatartási idő csak a jegyásárlásra, foglalásra vonatkozik. Időpont egyeztetését követően kollégáink más időpontban is fogadnak.

Milyen ruhában jelenjek meg?
Mivel a szoba egy régi, sokág használatonkívüli pincében került berendezésre, mindenképp javasolt olyan ruhában jönnöd, amit nem sajnálsz. A hőmérséklet is pincehőmérséklet, így a ruházat kiválasztásakor kérjük, vedd figyelembe az adott időjárási körülményeket!

A játék végigjátszásához szükséges bármilyen különlegesebb képzettség, lexikális felkészülség vagy (a történetből adódóan) kiemelkedőbb kémiatudás?
Nem. A játék enélkül is végigjátszható.

Mennyien játszhatunk egyszerre?
Az optimális létszám a 4-6 fő – ha kevesebben vagytok, nehezebb csapatként együttműködnötök, így ezt annyira em is ajánlanánk.

Mennyibe kerül egy játék?
4 és 6 fő között egységesen 3200,-Ft.

Ha valami nem világos, érdeklődhetek személyesen is?

Természetesen. Az alábbi elérhetőégeken állunk rendelkezésedre:

Telefon: +36 85 510 448
E-mailen: info@marcaliprogramok.hu
Messengeren: m.me/escperoommarcali
Facebook