Színházi ajánlatunk 2014/2015.

SZÍNHÁZBÉRLET AJÁNLATOK a 2014/2015-ös színházi évadra a Marcali Városi Kulturális Központban:

 

BÁL A SAVOYBAN – Revüoperett két felvonásban a Kalocsai Színház vendégszereplésében.
Szerző: Ábrahám Pál. Rendező: Jankovits József. Díszlet és jelmez: Horgonyi Laura. Koreográfus: Arany Tamás
A Bál a Savoyban az egyik legsikeresebb magyar operett külföldön és hazánkban egyaránt. Nem csoda, hiszen Ábrahám Pál a műfaj nagy megújítója az akkor világhódító jazz-muzsikát lopja be az operettbe, evvel szinte új, revüoperett-stílust honosít meg. Betétdalok váltak örök slágerekké: Kicsike vigyázzon, Toujours lamour, Mr. Blue, My golden baby, Karnevál… Főbb szerepekben: Gregor Bernadett, Gál Judit, Egyházi Géza, Böröndi Tamás, Jankovits József.

 

Jézus Krisztus Szupersztár – rockopera két részben a Sziget Színház előadásában. Szerzők: Andrew Lloyd Webber, Tim Rice. Rendező: Pintér Tibor. Koreográfus: Patuzzi Mónika: Díszlet és látvány: Domján Gábor.
Andrew Lloyd Webber leghíresebb rockoperája, mely a csodálatos film után a világ minden táján színpadra került. Igazi világslágerekkel, lenyűgöző látványtechnikával tökéletes szórakozást nyújt a rockopera rajongóinak. Főbb szerepekben: Pintér Tibor, Tóth Attila, Makrai Pál, Békefi Veronika, Táborosi Márk. Vörös Edit.

Négy férfi gatyában – zenés vígjáték két felvonásban a Budapesti Bulvárszínház előadásában. Szerző: Marc Camoletti. Dalszövegek: Bencze Balázs. Zenéjét szerezte: Rossa László. Rendező: Straub Dezső. Ha egy darabban négy nő él egy lakásban, abból béke sose lehet! Ki a lakást akarja kiadni, ki önmagát eladni. Van aki modellt keres a festményéhez, a másik meg tanítványt a zongorához. A megszólított urak pedig érkeznek is szép sorban. De, hogy nem abban a sorrendben, ahogyan azt a hölgyek várják, abban biztosak lehetünk. Főleg, ha az írót Marc Camolettinek hívják, és nem más ő, mint korának legnagyobb bohózat szerzője. Gyorsan elszalad az a két fergeteges felvonás, és mire a csomók kibogozódnak elfelejtjük minden hétköznapi búnkat, bajunkat. Camoletti biztosra megy! Főleg ilyen szereposztással! Főbb szerepekben: Fodor Zsóka, Nyertes Zsuzsa, Beleznay Endre, Straub Dezső, Balázs Andrea, Böröndi Tamás, Fogarassy Bernadett, Straub Péter.

Bérletárak (3 előadásra):
Földszint 1-6. sor 8000,- Ft/fő
Földszint 7-15. sor 7000,- Ft/fő
Földszint 16-19. sor 6000,- Ft/fő
Karzat 1. sor 8000,- Ft/fő
Karzat 2-3. sor 7000,- Ft/fő

Előadások napja:
2014. november 12. – szerda – 19.00 óra – Bál a Savoyban
2014. december 17. – szerda – 19.00 óra – Jézus Krisztus Szupersztár
2015. február 11. – szerda – 19.00 – Négy férfi gatyában

A helyre szóló bérletek foglalása az igény beérkezésének sorrendjében történik. 

Bérletek 2014. szeptember második felétől kaphatók a Kulturális Korzóban.

Bérletvásárlás és további információ:
Marcali Kulturális Korzó
Tel: 06 85 510 503 ill. 06 85 510 448
www.muvhaz-marcali.hu
www.facebook.com/kulturaliskorzo