Marcali Dumaszínház Kovács András Péterrel

A Dumaszínház és a Marcali Művelődési Központ szervezésében 2020. szeptember 22-én 19 órakor kezdődik Kovács András Péter áprilisban elmaradt önálló estje „Apróbetűs részek” címmel.


A korábban megvásárolt, áprilisi dátumos jegyek természetesen felhasználhatóak. Jegyeket váltani továbbra is lehet személyesen, a Kulturális Korzóban vagy az előadás előtt a helyszínen, illetve online a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon. Jegyár: 3900,- Ft, valamint online lehetőség van plusz maszkjegyet is vásárolni (300,- Ft) a jegy mellé (ebben az esetben az egyszer használatos maszkot a helyszínen lehet átvenni).
Amennyiben az új időpontig ismét szigorúbb járványügyi intézkedések lépnének életbe, akkor újfent másik időpontot egyeztetünk, melyről a közönséget időben tájékoztatjuk.
Addig is megkérjük a kedves érdeklődő közönséget, hogy a Dumaszínház jelen helyzetre vonatkozó színházlátogatási szabályait olvassák el az alábbi linken.

További részletekről érdeklődni lehet a 85/510-448 és 85/510-503 telefonszámokon.
Bízunk abban, hogy szeptember 22-én találkozhatunk és újra egy önfeledt, vidám stand-up este élményeivel gazdagodhatunk!