Kultúrát Kínálunk

A Marcali Művelődési Központ munkatársaival együtt azon dolgozunk, hogy kulturális programajánlatainkkal, felhívásainkkal segítsük az otthon maradottaknak tartalmasan eltölteni a szabadidejüket.

Online szeretnénk elérni minden korosztályt, hetente megújuló honlapunkon és facebook oldalunkon. Aki figyelemmel kíséri oldalainkat, láthatja, hogy gyermekeknek rajzpályázatot hirdettünk, verselésre és történetírásra buzdítottuk a kicsiket, online kiállítási képeket tekinthettek meg a Kortárs Galéria meseillusztrációs kiállításáról . Ügyes kezek címmel, a héten indítottuk el húsvéti kézműves online foglalkozásainkat, remélve, hogy nemcsak a gyerekek, hanem az ügyes kezű szülők is örömmel alkotnak a csemetéikkel együtt!

Felhívásaink révén továbbra is örömmel vesszük beküldött fotóikat , amelyen Marcali kulturális életének jeles eseményeit örökítették meg. KultúrPerceket kínálunk NetSzínházi bemutatónkkal, és a városunkhoz kötődő előadóművészek bemutatkozásával, legyen az zene vagy vers.

Nagyon népszerű a Kreatív Nagyi pályázatunk, ahol hetente mutatják be kézműves alkotásaikat többfajta technikával a Nagyik, ezzel is bizonyítva, hogy az otthon falai között is maradandó, értékes műveket lehet alkotni.
Április 11-én, a Költészet Napján Netverssel várjuk majd Önöket oldalainkon, ahol marcaliak mondják el kedvenc költeményüket, remélve, hogy újra örömet tudunk szerezni a versek kedvelőinek.
Hetente megújuló kulturális kínálattal, új felhívásokkal várjuk Önöket, megköszönve, hogy figyelemmel kísérik és aktívan be is kapcsolódnak a neten hirdetett programjainkba.

Kollégáimmal együtt remélem, hogy a jelenlegi online tér helyett, nemsokára személyesen is találkozhatunk kulturális-közösségi rendezvényeinken Önökkel!
Addig is vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

T. Molnár Gertrúd mb. igazgató
MMK