Holle anyó musical a Roxínház előadásában

A kaposvári társulat 2023. december 09-én hozza Marcaliba a családi zenés darabot, melyet a Művelődési Házban adnak elő 15 órai kezdettel.

A Holle anyó egy igazi klasszikus mese, ahol a jó elnyeri jutalmát, a rossz pedig a büntetését, és a mese végére a rossz is megjavul. A történet alapját a szorgalmas lány és az elkényeztetett mostohatestvér ellentéte képviseli, mellettük azonban új szereplők is színre lépnek: két csetlő-botló béreslegény, akik igazán mókás kalanddá teszik a történetet a gyerekek számára. Megjelenik a mesében egy szerelmi szál is, amellyel leginkább a fiatalok tudnak azonosulni

A felnőttek pedig elgondolkodhatnak azon, hogy mi a jobb: mindenért másokat hibáztatni, vagy inkább Holle anyó bölcsességével látni a világot. 

A modern látványvilág mellett a lendületes zene és koreográfia is különlegessé teszi a Roxínházas Holle anyót. A családi musicalt Belinszki Zoltán, Gulyás Levente és Varga Viktor álmodta színpadra a mai kor elvárásainak megfelelően. Az előadás 5 éves kortól ajánlott, hossza kb. 90 perc.

A jegyek hamarosan megválthatók a Marcali Kulturális Korzóban (Múzeum köz 2.) – csak készpénzes jegyvásárlás lehetséges! 

Érdeklődni, illetve regisztrálni lehet a 85/510-448-as számon. Felnőtt jegy: 4500,- Ft; Gyerekjegy (14 éves korig): 3000,- Ft.

A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!