Fabula Bábszínház Marcaliban

Nagy akarok lenni! című zenés bábjátékkal érkezik Marcaliba a Fabula Bábszínház 2023. október 14-én szombaton. Az előadás 16 órakor kezdődik a Művelődési Ház színháztermében.

A nagyon sok zenével és kedves humorral átszőtt előadás a klasszikus bábjátékok egyik legjobban sikerült darabja.

A kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak.

Szereplők: Cirmi, Oroszlán Oszkár, Zsiráf Zsigmond, Cicamama, Félfülű nyúlfi, Kétfülű nyúlfi, Elefánti, Pille, Süni Soma, valamint Sziszi, a kígyó.

A Fabula Bábszínház színpadára írta, rendezte és zenéjét szerezte: Felszeghy Tibor. Előadják: F. Nagy Eszter és Felszeghy Tibor.

A bábelőadásra jegyek kaphatók a Kulturális Korzóban (Múzeum köz 2.), továbbá az előadás előtt a helyszínen (Művelődési Ház, Széchenyi u. 3.). Jegyár: 1800,- Ft, melyet bankkártyával vagy SZÉP kártyával is lehet fizetni. További információ kérhető a 85/510-448 számon.