Apák napja Exatlon pályával Marcaliban

Családi sportnap volt Apák napja alkalmából a marcali fürdőben.  A sportos elfoglaltságot nem csak a medencék kínáltak, hanem mászófal, quad pálya, ugrálóvár, és fő attrakcióként egy 65 méteres különleges Exatlon pálya is.

Kutor Veronika, a szervező Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: az Exatlon akadálypálya feladatait teljes biztonságban, korosztálytól függetlenül bárki teljesíthette a saját maga tempójában. A bátrabbak pontokat érő bajnokságok keretében is kipróbálhatták ügyességüket.

A sportnapon –közönségtalálkozó keretében, Buzás Dorottya, az Exatlon Hungary harmadik szériájának döntőse tartott bemelegítőt az apa-gyermek csapatoknak, illetve az egyéni versenyzőknek.

Az exatlonista elárulta azt is: a felállított felfújhatós pálya nagyon jól leutánozta az Exatlon pályák képét, miliőjét. – Ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor a korábbiakban rajthoz álltam és láttam magam előtt a nagy gigantikus pályát. Ez a pálya megközelítőleg majdnem olyan, mint ami Dominikán volt – tette hozzá.

A különleges versenypálya izgalmas erőnléti és ügyességi kihívás volt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, de mindenki nagyon jól vette az akadályokat.