24 órás társasjáték kihívás Marcaliban – Felhívás

A TársasBázis közösség, a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ, a Marcali Múzeum, a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár (és számtalan kisebb szervezet, vállalkozás és egyéni közreműködő) szervezésében 24 órás társasmaratonra várják az érdeklődőket 2022. június 25-én (szombaton) – napkeltétől egészen másnap hajnalig!

A csatlakozni vágyók a város különböző pontjain felállított társasjátékpontokon kapcsolódhatnak a 24 órás kihívás sikeres megvalósításához.

 

A TársasBázis csapatának a célja: a társasjátékozás, mint interaktív közösségi program népszerűsítése – a TársasBázis falain kívül is.

Természetesen – mint általában egy jó kihívásnál az lenni szokott – tűztek ki ennél jóval konkrétabb és nehezebben teljesíthető célokat is.

Ilyenek a következők:

  • Megpróbálnak huszonnégy órán keresztül folyamatosan játszani.
  • Igyekeznek a játékalkalmakat megfelelő módon dokumentálni és a készült képekből egy huszonnégy órás társas-idővonalat összeállítani
  • Megpróbálnak a nap során legalább 100 emberrel együtt játszani
  • Megpróbálnak legalább óránkét két új játékot beemelni a nap során játszott társasok listájára

 

A társaskihívás megvalósításához a szervezők játékosok, csapatok, önkéntesek jelentkezését várják! Helyszín és társasjáték felajánlásokat is szívesen fogadnak

A pontos program a következő napokban a közösségi aktivitástól függően módosul. A frissítések a Művelődési Központ weboldalán lesznek elérhetőek.

 

Jelentkezni a regisztrációs lapunk kitöltésével lehet.

További információ: Zsirai Tibor +36 (hetven) 329 6317