Adventi Társasjáték Ünnep és Vásár Marcaliban

December 12. és 14. között a Művelődési Központ első alkalommal várta Adventi Társasjáték Ünnep és Vásárárra a családokat. A város adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva az intézény három nap késő estig fogadta a közös játékra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.

Míg a délelőtti órákban inkább szervezett iskolai csoportok vették igénybe a szolgáltatásokat, délután és este már szülőkkel érkeztek a gyerekek.

A TársasBázis napijegy megváltásával a korlátlan játékhasználat mellett a játéknyereményekért folyó kincsvadászatra és a Művelődési Központ gyerekeknek szóló, Télünnep címet viselő szabadulószobájába is belépőt nyertek a résztvevők.

A csütörtöki Dobble bajnokság nyertese egy eredeti Dobble360 készletet vihetett haza.

Pénteken az Év Társasjátéka verseny közönségkedvence, a Castle of mind alkotói mutatták be játékukat és szerveztek minibajnokságot a Korzó aulájában.

Szombaton filmvetítés, Xbox és további játékbemutatók várták az érdeklődőket.

A Társasjáték Ünnep ideje alatt a Művelődési Központ szabadulószobája, az Auroom éjszakai játék lehetőségét kínálta játékosainak. A társasjátékvásár a Somi Játék támogatásával valósulhatott meg.

A gyerek szabadulószoba – az érdeklődésre való tekintettel – december 16. és 20. között is nyitva tart, a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében. Az Auroom – előzetes bejelentkezés alapján – a két ünnep között is várja a játékosokat. Bejelentkezni csoportoknak a 85/510-448-as telefonszámon lehet.