A JÖVŐD A KEZEDBEN – Központban az EGÉSZ-SÉG!

Civil kezdeményezésre nyílt egészségnap szombaton „A jövőd a kezedben – központban az EGÉSZ-SÉG!” címmel a Kulturális Korzóban.

Előadások, elméleti és gyakorlati bemutatók várták az érdeklődőket a nap második felében, már koradélutántól egészen este 7 óráig.

Gyógyító ásványékszerek, gyógygomba kivonatok, kecsketejes olívaszappanok, arcmasszás, családállítás, asztrológus, digitális állapotfelmérés színesítették a programpalettát.

 

Míg a Kortárs Galériában a reiki fejkezelés, a kineziológia és a természetgyógyászat, addig a Városi Galériában a jóga és a tibeti hangtál terápia szakértői mutatták be technikáikat, elméleti és gyakorlati fogásaikat, adtak számot tudásukról.

 A moziteremben a magyarországi és nemzetközi gyógynövénykultúráról, lomilomi-masszázsról, a paleolit étrendről, intimtormáról és családállításról hallgathattak meg előadásokat a témára fogékonyak.

Emellett számos kiállító várta az érdeklődőket: pi-víz-, szikvíz-, ékszer- és szappankészítő, mandalafestő, de a Kulturális Korzó kistermeiben csoportos foglalkozásokra, beszélgetésekre, hallásvizsgálat elvégeztetésére, paleolit ételkóstolásra, gyerekeknek – pedagógus által irányított – kézműves játékra is volt lehetőség.