Újra indul a bérletes színház Marcaliban

Több év kihagyás után újra lesz lehetősége a színházszerető közönségnek bérletes előadásokat látogatni helyben, a Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében. A 2023/24-es évad bérletes konstrukciójával 3 darabot kínálnak a szervezők:
2023. november 13. – Jaj, nagyi! – Orlai Produkciós Iroda
2024. január 24. – Boldog születésnapot! avagy Hatan pizsamában – Pesti Művész Színház
2024. március 19. – Made in Hungária – Roxínház Kaposvár
Az első színdarabban egy igazi színészlegendát, Molnár Piroskát köszönthetünk a címszerepben. A Kosszuth- és Jászai Mari-díjas, Nemzet Színésze díjjal kitüntetett művésznő szereplésével első ízben mutatkozik be Marcaliban az Orlai Produkciós Iroda. A januárban érkező társulat már több ízben szórakoztatta a közönséget könnyed vígjátékaival. A bérlet utolsó előadásaként pedig egy pörgős musicalt láthatunk a kaposvári Roxínház színtársulatától.
A bérletváltás mellett természetesen jegyvásárlásra is lesz lehetőség.
A bérletújításra október 9-16 között van lehetőség, ugyanakkor bármilyen további információról, valamint bérlet- és jegyfoglalásról a 85/510-504 számon vagy a regisztracio@marcaliprogramok.hu címen lehet érdeklődni Háromi-Horváth Krisztina szervezőnél.
A fenti előadásokon túl további, bérleten kívüli előadásokat is kínál az újév első hónapjaiban a Művelődési és Szabadidő Központ – 2024. január 9-én Újévi operett színházzal köszöntjük a közelgő esztendőt, valamint ismét részesei lehetünk az Experidance élménynek, hiszen ezúttal A gyöngyhajú lány legendája című Omega musical érkezik Marcaliba 2024. február. 23-án.
További plakátok és információk folyamatosan jelennek meg a szervező közösségi felületein és a helyi mediában.