Új játék született a TársasBázis táborban

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft., valamint a Marcali Önkormányzat által szervezett nyári napközis táborok nyolcadik turnusa augusztus 1-5 között valósult meg a Kulturális Korzóban.

A TársasBázis tábor fókuszában a különböző társasjátékok kipróbálása állt, akár szólóban, vagy csoportosan.  A „Robbanó cicák” alapján a táborlakók elkészítették a saját verziójú „Robbanó pacik” című kártyajátékot is. A lapokat foglalkozás keretében rajzolták meg a gyerekek, melyeket Zsirai Tibor táborvezető formázott – a készítők nevével ellátva – játékkártyákká.

A táborlakók látogatást tettek még a Berzsenyi Dániel gimnáziumban, ahol a Marcali Rendőrkapitányság munkatársai is bekapcsolódtak a napi programba, valamint részt vettek a Berzsenyi Dániel könyvtár nyomozós játékában is. Játékos formában ízelítőt kaptak az Egészségfejlesztő iroda munkájából. Társasjátékoztak Biró-Bauer Anikóval, Samuné Bogyó Hajnalka múzeumpedagógus vezetésével pedig megismerkedtek a Marcali Múzeum interaktív kiállításával. A mozizás és a fagyizás mellett, a városi fürdőben vizes programok adtak még enyhülést a nyári forróságban.