Társasozni jó! – alkotói pályázat

A Marcali Művelődési Központ és a TársasBázis közössége alkotói pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákok részére az alábbi témakörökben:

1. Társasozni jó! – rajzpályázat

2. Az én társasjátékom – alkotói pályázat

Az első kategóriában pályázni A4-es méretben, szabadon választott technikával elkészített képekkel lehet, melyeknek központi témája lehet egy, a pályázó által kedvelt tásasjáték, annak egy figurája, esetleg maga a társasjátékozás folyamata.

A második kategóriában pályázni saját készítésű társasjátékkal lehet, minimum A4, maximum A3-as méretben. A játékhoz – amennyiben a játéktér nem tartalmazza – kérjük mellékelni az adott társasjáték szabályait is!

Az alkotások hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, osztályát, iskolája nevét, illetve elérhetőségét.

Nevezési határidő: 2019. május 17. (péntek)

Az alkotásokat leadhatjátok a Kulturális Korzó információs pultjában személyesen vagy eljuttathatjátok levélben is a Marcali Művelődési Központ – 8700 Marcali, Múzeum köz 2. postacímre.

Eredményhirdetés: 2019. május 31. (péntek)

A legjobb pályaművek bemutatásra kerülnek a Kulturális Korzó aulájában és a TársasBázis oldalán. A legjobb alkotások készítői ingyenes játékalkalmat nyerhetnek maguknak és egész osztályuknak!