Társasjáték-kiállítás és -vásár Marcaliban

  1. november 24-27. között kerül megrendezésre az I. Marcali Társasjáték Kiállítás a Kulturális Korzóban.

Intézményünk az alább programlehetőségeket ajánlja szíves figyelmükbe:

 

November 24-én (csütörtökön) és 25-én (péntekén) 08:00 és 15:00 között – bejelentkezéses rendszerben – várunk osztályokat a kiállítás tárlatvezetéssel egybekötött megtekintésére.

A programra jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: Zsirai Tibor 70 329 6317

Ugyanezen időpontokban a gyerekeknek lehetőségük nyílik kipróbálni a Művelődési Központ helyi értékekre és hungarikumokra épülő óriás-társasjátékát is a Múzeum foglalkoztatótermében, Samuné Bogyó Hajnalka múzeumpedagógus irányításával.

További információ és időpontegyeztetés: https://www.playmarcali.com/viragosret

November 24-én (csütörtökön) és 25-én (péntekén) 16:00 és 18:00 óra között, illetve egész hétvégén 08:00 és 18:00 között a kiállítás mellett társasjátékvásárral, családi nyomozós játékkal, játszósarokkal és kipróbálható társasjátékokkal is várjuk az érdeklődőket.

 

November 25-én 17 órától „Platón csak tudja” címmel Zsirai Tibor, a TársasBázis egyik játékmestere tart interaktív előadást a társasjátékok különböző készségeket és kompetenciákat fejlesztő hatásairól.

November 26-án 10:00 és 18:00 óra között kerül megrendezésre az I. Marcali Castle of Mind Bajnokság.

A FONTANUS Tudományos Módszertani Kutató- és Oktatási Központ „COMe to Play!” kampányának köszönhetően 2022. tavaszán Marcali általános és középiskolái is 10-10 doboz Castle of Mind társasjátékkal gazdagodtak. Ezen fejlesztőjátékban mérhetik most össze tudásukat gyerekek és felnőttek – különböző kategóriákban.

Részletek: https://www.playmarcali.com/castleofmind

A programokon való részvétel ingyenes, de egyes esetekben regisztrációhoz kötött.

Szeretettel várunk mindenkit!