Szezonnyitó egészségnap a fürdőben

Hagyományosan a Kölökparádéval vette kezdetét a 2019-es szezonnyitó a Városi Fürdőben. A közös tornát követően a 24 általános iskolás csapat ügyességi és sorversenyekben mérte össze tudását a szabadidőközpont területén.

A Kölökparádéval párhuzamosan zajlott az ugyancsak hagymányos főzőverseny, melynek zsűrzizését idén a Budapesti Séfklub – Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének mesterszakácsai vállalták el. A legjobb főzőcsapatnak járó elismerést a Gólya utca csapata nyerte. Különdíjban részesült a Művelődési Központ Korzó csapata.

Új elemként, a Dél-Dunántúli Termálfürdők Egyesületének szakemberei a mindennapi higéniáról, a termál-, ásvány- és gyógyvizek használatáról és hatásairól tartottak előadást. Mellettük a Marcali Prevenciós és Egészségfejlesztéi Iroda munkatársai ingyenes vérnyomás- testzsír- és vércukorszint méréssel, újraélesztési bemutatóval várták a rendezvényen résztvevőket.

Az eredményhirdetéseket követően zumba, vizitorna, bűvész-show, interaktív mesejáték, üvegfestő-, kézműves foglalkozások, társasjátékok, kisvonatozás, vizidodzsem, kismotorok és retro kisautók színesítették a kínálatot.

A napot a Nyughatatlan zenekar koncertje zárta.

További cikkek:
Marcali Portál – Szezonnyitó
Marcali Portál – Kölökparádé (1)
Marcali Portál – Kölökparádé (2)
Marcali Portál – Kölökparádé (3)