Szépkorúaknak Szeretettel…

IMG 2386

A Marcali Művelődési Központ kezdeményezésére karácsonyi ajándék doboz akció került meghirdetésre a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ fenntartásában lévő Noszlopy utcai Idősek Otthona lakói számára.

A felhíváshoz csatlakoztak városunk kulturális intézményei is. A Marcali Művelődési Központ, a Marcali Múzeum, és a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár dolgozói egyéni adományaikkal, személyre szabottan szerették volna még emlékezetesebbé tenni az otthonban élő 22 szépkorú karácsonyát.

IMG 2379

A „szeretet dobozok” elkészítéséhez több magánszemély is csatlakozott adományával.

IMG 2389

A szervezők nevében köszönjük az egyéni magánfelajánlóknak és társintézményeinknek, hogy ajándékaikkal meghitté teszik majd az ünnepi pillanatokat az idősotthon lakói számára.
Az összegyűlt adományokat T. Molnár Gertrúd, a Marcali Művelődési Központ mb. igazgatója adta át a SZESZK épületében Hartal Katalin igazgatónőnek és Bereczk Bernadettnek, az Idősek Otthona szakmai vezetőjének.

IMG 2383

A járványügyi szabályok és óvintézkedések betartásával az ajándék dobozok tartalmának karácsonykor, a szeretet ünnepén örülhetnek majd a Noszlopy utcai idősotthonban élő szépkorúak.