Sulira hangolódtunk az újévi napközis Korzó táborral

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ NKft három napos foglalkozás sorozattal készült alsó tagozatos iskolásoknak a téli szünet utolsó napjaiban.
Bár a legtöbb család meg tudta oldani a gyermekfelügyeletet, ugyanakkor intézményünk szívesen vállalta a napközis tábor megszervezését, hogy a hosszúra nyúlt téli pihenés alatt közösségi kreatív és játékos programokban is részt vehessenek az érdeklődő kisiskolások.
A táborba akár csak egy napra is beírathatták a szülők gyermekeiket. Mindhárom napon 8-16 óráig kínáltunk kézműves, sportos és szórakoztató programokat. A teljesség igénye nélkül készítettünk ajándéktáskát, szerencsehozó malacot, kívánság lóherét, továbbá készültek dekupázsképek és üvegfestések. A kreatív és érzékenyítő foglalkozások között lehetőség volt játékra, a szokatlanul jó időben szabadtéri sportolásra, sétára, valamint a kihagyhatatlan pihentető mozizásra. A finom ebéd mellett pedig egy kis nasival és szörppel is kedveskedtünk a gyerekeknek.
A résztvevők nagyon hamar összebarátkoztak és jó hangulatú, családias légkörben tölthettük a három napot.
Az ízletes ebédről a Strandbüfé gondoskodott. A foglalkozásokat Huszárné Szőcs Andrea, Háromi-Horváth Krisztina, T. Molnár Gertrúd és Duzsik Nikolett tartották.