Rajzpályázat gyerekeknek!

A Marcali Művelődési Központ és a TársasBázis közössége alkotói pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákok részére az alábbi témakörben:

Kedvenc társasjátékom

 

A kategóriában pályázni A4-es méretben, szabadon választott technikával elkészített képekkel lehet, melyeknek központi témája lehet egy, a pályázó által kedvelt tásasjáték, annak egy figurája, esetleg maga a társasjátékozás folyamata.

Az alkotások mellett kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, osztályát, iskolája nevét, illetve további elérhetőségeit.

Nevezési határidő: 2020. április 30. (csütörtök)

Nevezés módja: A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az elkészült alkotásokat első körben elektronikus úton várjuk a info@marcaliprogramok.hu email címre. Kérjük, a rajzokat szkennelve vagy lefotózva juttassátok el hozzánk!

A kiállításra kiválasztott eredeti munkákat a későbbiekben kérjük be és a Kulturális Korzó újranyitását követően mutatjuk be a közönségnek, egyelőre bizonytalan időpontban.

Online eredményhirdetés: 2020. május 08. (péntek)

Díjazás: Az alsós korosztály legjobbja egy Tokió királya, a felsős korosztály legjobbja egy Castle of Mind társasjátékot, illetve ingyenes játékalkalmat nyerhet magának és egész osztályának!

A pályázó (kiskorú esetén: szülő, gondviselő) hozzájárul neve feltüntetéséhez és a beküldött pályamunka online és fizikai bemutatásához a Marcali Művelődési Központ pályázathoz kapcsolódó rendezvényein, sajtóanyagaiban.