Rajongói tábor a Korzóban…

Finálé: a marcali Gájer Bálint második lett a tehetségkutató showban.

Videofelvételt is küldtek Gájer Bálintnak a marcali rajongók a Kulturális Korzóból. Fináléjához érkezett a The Voice, a döntőben négy tehetséges fiatal mérte össze a tudását. A marcali Gájer Bálint második, a somogymeggyesi Weisz Viktor pedig a negyedik helyen végzett péntek esti élő adásban.

Nagy várakozás előzte meg a The Voice utolsó élő adását Marcaliban. A Kulturális Korzóban több mint százan drukkoltak Bálintnak. Óriás kivetítőn izgulták végig a döntő pillanatait. 

Gájer Szilárd által kezdeményezett közös szurkoláson zászlóra is írhatták a rajongók jókívánságaikat és videó felvételt is küldtek a marcali születésű versenyzőnek.

 

Az énekesektől három produkció is volt ezen az estén, megfűszerezve sztárvendégekkel, és a mesterek is színpadra léptek. Gájer Bálint Dukai Reginát, Weisz Viktor pedig Szulák Andreát kapta partnerül. Az egyéni fellépésben Gájer Bálint Robbie Williams új dalát, a Candyt énekelte, Weisz Viktor pedig a Learning to let go című dalt adta elő. Gájer Bálintnak a legnehezebb kihívást a mesterével való közös fellépés jelentette. Caramel egyik legújabb számát, a „Jelenést” adták elő. Weisz Viktor  Somló Tamással duettezett. Az Annyi mindent nem szerettem még című LGT dalt vitték színpadra. 
{foto}2013/2013_gajerb{/foto}
Ezután már csak a nézőkön múlt minden. A tehetségkutatót Mező Misi versenyzője a diósgyőri Pál Dénes nyerte. Második helyen Gájer Bálint végzett, harmadik a szegedi Nádor Dávid lett, akinek Mestere Malek Andrea volt, negyedikként pedig Weisz Viktor végzett. A Marcali Kulturális Korzóban azonban Gájer Bálint volt a győztes: a rajongók felállva tapsolták meg az énekes sikerét.