Kultúrapártoló jegy

A Marcali Városi Kulturális Központ a város négy frekventált helyén információs táblákat üzemeltet, melyek rendeltetése elsősorban a lakosság tájékoztatása az aktuális kulturális eseményekről, másfelől pedig a rajtuk szereplő várostérképpel segít eligazodni a látnivalók, illetve a fontosabb közintézmények között.

A kultúra támogatásának lehetőségeként a Marcali Városi Kulturális Központ megjelenési lehetőséget biztosít a várostérképet övező felületen 15×20 (álló) és 20×15 (fekvő) centiméteres méretekben.

Ennek minimum értéke éves szerződésben 12.000 Ft/év/tábla (havi 1000 forint.) A matrica elkészítse az igénylőt terheli, felhelyezését az intézmény munkatársa végzi.

A Marcali Városi Kulturális Központ minden tábla után egy kultúrapártoló jegyet biztosít, mely az intézmény belépődíjas rendezvényeire (ideértve a mozifilm-vetítéseket is) egyszeri, ingyenes belépésre jogosít a szerződött időszakban.

A hat információs tábla megtalálási helye:

– Künzelsau tér

– Buszmegállónál a Dóra ABC fala

– Gomba – volt ABC előtt

– Piac tér

 

A szolgáltatás igénybevételével a kultúrapártolók nagyban hozzájárulnak Marcali város kulturális életének fellendüléséhez, nívójának emelkedéséhez.