Kulturális Korzó nyitása

Korzó

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. ( IV.26) Kormányrendelet értelmében a közművelődési és közgyűjteményi intézmények, a járványügyi védelmi szabályok betartásával kinyithatnak, és fogadhatják a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóikat! 18 év alatti fiatal és gyermek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt családtag kíséretében léphet az intézménybe és telephelyeinkre!

Közművelődési intézményünk, a Marcali Művelődési Központ valamint telephelyeink, a Civil Szervezetek Háza, valamint a városrészi közösségi házaink, Horvátkút, Boronka, Bize, Gyóta, így nyitva állnak a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatók előtt, 2021. május 10-től. Közösségi próbák, énekkar, táncpróba, mozgásos szakkörök megtartására egyenlőre nem kerülhet sor a rendelet értelmében.
A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásról szóló 194/2021. (IV.26) Kormányrendelet tükrében, az intézményeink látogatásakor egészségügyi , biztonsági előírások betartására kérjük Önöket!
– A Kulturális Korzóban a védettségi igazolvány meglétét belépéskor ellenőrizzük, a törvényi előírások szerint.
– Kiállítótereinket egyidőben maximum 10 védettségi igazolvánnyal rendelkező személy látogathatja, betartva az egymás közötti másfél méteres távolságot.
– A szájmaszk használata az intézmény területén védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek nem kötelező, csupán ajánlott.

A Kulturális Korzó nyitva tartása:
Hétfőtől- Péntekig : 8-17 óráig
Szombaton: 14-17 óráig

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a kiállításaink látogatására!

T. Molnár Gertrúd mb.igazgató