Húsvéti keresőjáték a tavaszi szünetben

Keresőjáték web2

A Művelődési Központ szabadtéri keresőjátékra invitálta a kisgyerekeket a gombai játszótérhez a tavaszi szünet idejére. Az első napokban a szép idő kedvezett a játéknak, így főleg délutánonként sokan ellátogattak a játszótérre, illetve a KRESZ pályára.

A szabadtéri játék több elemből állt, amiket egyedül is vagy barátokkal is lehetett játszani. Az egyik fa, mint „húsvéti fa” papírfigurákkal lett feldíszítve. A díszek hátoldalán betűket találhattak a gyerekek, amiket összeolvasva egy húsvéttal kapcsolatos szót rakhattak ki. Hasonló húsvéti formákat lehetett keresni a játszótér és a KRESZ pálya területén, valamint egy ravaszdi róka is elbújt az egyik fán, akit a nyuszik kergettek fel, hogy ne bántson senkit. A feladat az volt, hogy a gyerekek megtalálják és ne engedjék „lemászni”. Húsvét vasárnapig sikerült is, aztán hétfőn megszökött… 🙂

A keresőjáték mellett kreatív húsvéti feladatokat is találtak a gyerekek a húsvéti fa alatt, amiket otthon lehetett elkészíteni. Valamint hazavihető díszekkel is készültek a szervezők, hiszen minden apró meglepetésnek tudnak örülni a gyerekek.

A szabadtéri játékban résztvevők közül többen is küldtek be fotókat a mókázásról. Ezúton is köszönjük a szülőknek nem csak a képeket, hanem a pozitív visszajelzéseket is, melyekből kitűnik, hogy sikerült nekünk is örömet szerezni a gyermekeknek!

{gallery}2021/04/keresojatek{/gallery}

A húsvéti keresőjáték szervezésében és megvalósulásában részt vettek: Huszárné Szőcs Andrea, Bertalan Bálint, Putyinka Edina és Háromi-Horváth Krisztina.