GYEREKBÉRLET AJÁNLATOK a 2015/16-os színházi évadra!

A Marcali Városi Kulturális Központ a 2015/16-os színházi évadra az alábbi gyerekdarabokat ajánlja figyelmébe az Imre Sándor Szeretetszínház és a Martonvásári Szögletes Kerék Gyerekszínház előadásában:

 

2015. október 14. 10:00-kor és 13:30-kor

Lázás Ervin – Szabó Miklós: Bab Berci mesejáték

Bab Berci hanyatt fekve bámulta a bárányfelhőket. Nagyon elégedett volt. Majdhogynem boldog. Ajaj – gondolta –, ha én ilyen boldogféle vagyok, annak nem lehet jó vége. Na ugye, megmondtam! Pedig csak egy papír fecnit látott meg odafönn a levegőben. Honnan gondolta, honnan se, hogy ez a fecni véget vet a nyugalmának, nem tudni, de akár hiszitek, akár nem, úgy történt. Éppen Bab Berci lába elé libbent a cédula. Persze üzenet volt rajta. Ez: „Bab Berci, segíts rajtam! L. L.”

 

2016. január 13-14. 10:00-kor és 13:30-kor

Jancsi és Juliska

 

2016. március 22-23. 10:00-kor és 13:30-kor

Fésűs Éva: Palacsintás király vidám mesejáték

Dínom-dánom ország uralkodója, Tóbiás király palacsintasütő-versenyt hirdet a környék lányainak. Elképzelése szerint annak adja a fiát, aki a legjobb palacsintát süti. Ahogy az ilyenkor a mesében lenni szokott: a vállalkozó szellemű lányok mind kudarcot vallanak. Nem így Kökényszemű Katica, aki végül megnyeri a versenyt, ám neki nem kell a királyfi… Mindeközben Derelye, a gonosz szakács, aki bandájával sorra dönti romba az országokat, most éppen Dínom-dánom ország éléskamráját fosztja ki, de Éliás királyfi elhatározza, hogy véget vet a pazarlásnak, a tolvajlásnak. Segít neki Csöröge, a hűséges bolond, és Kökényszemű Katica palacsintasütő képessége is jó szolgálatot tesz a küzdelemben.

 

Bérletárak(3 előadás)       1500,- Ft/fő

A bérletek értékesítése csoportosan, a város oktatási intézményeinek közreműködésével történik. A meghirdetett előadásokra egyénileg is váltható bérlet a Kulturális Korzó információs pultjában, vagy külön előadásokra is vásárolható jegy az előadás napján, a helyszínen, 700 Ft-os áron.

 

Bérletvásárlás és további információ:

Marcali Kulturális Korzó

Tel.: 85/510-448; 85/510-503

A műsorváltozatás jogát fenntartjuk!