Felújítás a Civil Szervezetek Házában

128

A tavaly ősz óta tartó kényszerű kulturális intézményi bezárás miatt, több olyan belső felújítási munkára kerülhetett sor az elmúlt időszakban a telephelyeinken, amelyek időigényességük miatt nehezen voltak kivitelezhetőek.

A Marcali Művelődési Központ két technikai munkatársa, Szován Gábor és Bertalan Bálint a művelődési ház színpadának teljes körű felújítása mellett, a Civil Szervezetek házában is korszerűsítési munkálatokat látott el.
A civil egyesületek által jelenleg nem látogatható épületben a tavalyi év folyamán a Gamesz munkatársai végezték el az emeletre vezető lépcsősor balesetveszélyes gumirészeinek az eltávolítását.
Munkatársaim a visszamaradó ragasztóréteg és elvált gumianyagok eltávolítását, a lépcsők felcsiszolását és háromszori új festékrétegekkel való lefestését végezték el az elmúlt hetekben.
Az emeletre vezető lépcsősor biztonságosan és esztétikailag is teljesen megújulva várja majd az intézményi nyitás után a civil szervezeteket az épületben.
A lépcsőfelújítás mellett kollégáim a berendezési tárgyak , székek, asztalok javítási munkálatait és egyéb, kisebb karbantartási feladatokat is szakszerűen elláttak az elmúlt időszakban.

T. Molnár Gertrúd, mb. igazgatóhelyettes

{gallery}2021/03/Civil_lepcso{/gallery}