Felhívás Marcali Amatőr Alkotók Kiállítására…

A Marcali Városi Kulturális Központ, Marcaliban élő, vagy városunkhoz kötődő, amatőr alkotók munkáiból rendez kiállítást, a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában, 2013. december 18-a és 2014 . februárja között.
Kategóriák: képző- és iparművészet (népművészeti alkotásokkal, kérjük, ne pályázzanak!) Személyenként maximum 5 pályamunkával lehet jelentkezni, amelyek közül szakmai zsűri választja ki azokat a műveket, amelyeket a kiállításon bemutatunk.

Az alkotásokat technikai és tartalmi megkötés nélkül, festmények, grafikák esetén bekeretezve kérjük beadni. Az alkotások mérete az 1m x 1 m-t ne haladja meg. A művek hátoldalán kérjük tüntessék fel a mű alkotóját, a mű címét és az alkotás technikáját. Kisplasztikák esetén a mű alján tüntessék fel az adatokat.

A műtárgyak beadási határideje: 2013. december 3., 10-16.00 óráig Helye: Marcali Kulturális Korzó (8700 Marcali, Múzeum köz. 5.) A később beadott pályaműveket nem tudjuk elfogadni! A kiállításra nem kerülő alkotásokat december 5-én, 14-17.00 óra között lehet átvenni a Kulturális Korzóban (erről telefonon értesítjük az alkotókat).

Amennyiben részt kíván venni alkotásaival a kiállításon, a jelentkezési lapot (oldal alján letölthető) kitöltve, 2013. november 25-ig szíveskedjen visszaküldeni az alábbi címre: Marcali Városi Kulturális Központ, 8700 Marcali, Múzeumköz 5. , T. Molnár Gertrúd részére vagy, a Kulturális Korzó Információs pultjánál leadni a jelentkezési lapot. A kiállítással kapcsolatban további információ személyesen a Korzóban T. Molnár Gertrúdnál, ill. a 85/ 510-503-as telefonszámon kapható.

JELENTKEZÉSI LAP