Félév értékelő a Bajtársi Egyesületnél

Július 08-án Somogyfajszon, a festői szépségű horgásztónál került megrendezésre a Marcali Bajtársi Egyesület hagyományos, féléves munkát értékelő családi rendezvénye.

Az eseményen részt vett a partner szlovén szervezet, a “Szlovén Tisztek Lendvai Területi Szervezetének“ nyolc fős küldöttsége is. Meghívást kapott és jelen volt Pásztor István ny. ezds. a BEOSZ Dél-dunántúli Régiójának vezetője, Mészáros Károly őrnagy, a Kaposvári Toborzó és Érdekvédelmi Központ munkatársa, valamint a társ civil szervezetek küldöttsége.
Szentes István egyesületi elnök rövid köszöntője után megkezdődtek a minden korosztály számára tartalmas elfoglaltságot biztosító programok. Közben Bognár György és Réti Zoltán mester szakácsaink finom babgulyás ebédet főztek. Voltak akik a környék nevezetességeit látogatták meg, szervezett idegenvezetővel, de a horgászat sem maradhatott el. Légpuska lövészet, kártya csaták és baráti beszélgetések töltötték ki a délelőtt programját.

A horgászverseny végeredménye:
I. hely: Domonkos Árpád
II. hely: Balaskó Ferenc
III. hely: Bojan Pistan

A legnagyobb halat fogó versenyző: Domonkos Árpád

Légpuska lövészet végeredménye:
I. hely: Bogyó Gergely
II. hely: Bogyó József
III. hely: Balogh József

A ragyogó időben megtartott rendezvény végén Szentes István elnök értékelte a nap történéseit és átadta a győzteseknek, helyezetteknek a jutalmat.