Falukarácsony a városrészekben

Ajándékozással és vendéglátással teremtettek ünnepi hangulatot a Marcalihoz tartozó városrészekben a településrészek képviselői a Kulturális Központ közreműködésével.

Elsőként Horvátkúton várták az ünneplőket. A program a negyedik adventi gyertya meggyújtásával kezdődött Göndics János plébános ünnepi gondolataival. Köszöntőt mondott dr. Sütő László polgármester és dr. Mészáros Géza képviselő. Fellépett a Bajtársi Dalárda, valamint Máthé Zsolt énekes.

Boronkán Mozsárné Kutor Veronika képviselő fogadta az érkezőket. A kultúrházban ezúttal a balatonboglári Seven Hauses Ghospel Kórus adott műsort, valamint a boronkai fiatalok is színpadra álltak karácsonyi hagyományok feldolgozásával.

Bizén gyerekek versei, énekei mellett gyújtották meg a negyedik adventi gyertyát. Fekete Lajos képviselő köszöntő szavai után az Imre Sándor Szeretetszínház marcali csoportja az Isten pénze című darabból adott elő részleteket. A jazzbalettesek fellépése után a Bajtársi Dalárda gondoskodott az ünnepi hangulatról.

Gyótapusztán Kissné Molnár Ágnes képviselő szólt a karácsony jegyében a jelenlévőkhöz. A kultúrházban szintén az Imre Sándor Szeretetszínház marcali csoportja vendégszerepelt az ünnep szellemét megidézve.

További cikkek:

Marcali Portál – Falukarácsony Horvátkúton…

Marcali Portál – Falukarácsony Bizén…

Marcali Portál – Falukarácsony Boronkán…