Apák napja a fürdőben

Apák napja, de nem csak az apukáknak. Családi játékos délután lesz június 16-án vasárnap a marcali fürdőben. 14:00-18:00 óra között izgalmas játékok, Halász Judit koncert és természetesen medencés hangulat várja az érdeklődőket.

Mókás élményt kínál a Dunk-Trank, azaz a vizes hordó. Kipróbálásakor el kell találni a célpontot és aki az emelvényen ül, megtapasztalja, milyen egy vízzel teli hordóba zuhanni.

A szörf-szimulátor a tengerpartok hangulatát idézi. A látványos és szórakoztató játékban a versenyzők szörfdeszkán igyekeznek minél tovább talpon maradni, mely során az egyensúlyérzékre van leginkább szükség.

Az óriás felfújható aréna labirintusrendszere gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kaland. Mindenki kedvére kidobózhat, bújócskázhat, fogócskázhat, Nerf-özhet.

16:00 órakor Halász Judit érkezik a színpadra. A „Csiribiri” előadás filmkoncertes zenei anyagból ad válogatást, csokorba fogva Halász Judit pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Az Apák napi programokon fürdőbelépővel lehet részt venni. Azok az apukák, akik 18 év alatti gyermekükkel érkeznek, kedvezményes belépőt válthatnak.