Adventi vásár 2023 kínálata

A szervezők idén is két hétvégén rendezik meg az Adventi vásárt Marcali szívében, a Künzelsau téren, ahol sok szép ajándékot lehet még beszerezni, vagy akár egy finomat falatozni és forrócsokizni, forraltborozni.

Mindkét hétvégén, december 8-10-ig és december 15-17-ig, vagyis péntektől vasárnapig 14-19 óráig lehet látogatni a vásárt. Az árusok többsége mindkét hétvégén kínálja portékáit, de lesznek olyanok is, akik csak 1-2 napot tudnak jelen lenni.

Az állandó termékek között megtalálható a kürtöskalács, vattacukor, a Random Bistro street-food és forró ital kínálata, dekupázs termékek, horgolt díszek, lézervágott és levendulás ajándékok, sajtok, valamint a helyi iskolák és óvodák kézműves alkotásai, továbbá a Művelődési Központ termékei (pl. színházjegyek).

Csak az első hétvégén lehet találkozni az ásványfácskát árusító kézművessel, valamint a Központi Konyha rétesével, amit pénteken és szombaton lehet keresni, mert vasárnap már egy ékszer-ajándék árus veszi át a helyet.

Az oktatási-nevelési intézmények közül december 8-án a Hikman Szakképző iskola, 9-én a Mikszáth iskola, 10-én pedig a Hétszínvirág iskola kreatív termékeit lehet megvásárolni, így támogatva az iskolákat.

A vásár második hétvégéjén mézes termékekkel és gyertya különlegességekkel mutatkoznak be új árusok.

Az intézmények közül pedig december 15-én a Berzsenyi gimnázium, 16-án az óvodák, 17-én pedig a Noszlopy iskola kínálja kézműves ajándékait, így segítve őket is.

A kis színes vásári forgatag állandó része a négyévszakos korcsolyapálya és a fényes angyalszárny, valamint minden nap kulturális programokat is láthatnak a látogatók.

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!