A Showder Klub humoristái hamarosan Marcaliban!

2024. február 8-án érkezik Marcaliba a Stand up comedy Humortársulat három kiváló tagja.

A Művelődési Ház színpadán Orosz Gyuri, Magyed és Gajdos Zoltán triumvirátusát élvezheti a közönség.

Orosz Gyurit biztosan nem kell bemutatni, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb stand up komikusa, állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának és a Rádiókabarénak is. Sikere abban rejlik, hogy történeteiben mindenki magára ismer. A Stand up comedy Humortársulat alapítója.

Magyed a Humortársulat felfedezettje, a Showder Klub legfiatalabb humoristája. Magyar édesanya és jemeni édesapa gyermekeként született Dombóváron. A család kulturális sokszínűsége humorában is tükröződik. A Humortechnikum országos tehetségkutató verseny nyertese volt 2013-ban és a Showder Klub 2015-ben szerződtette.

A „vasutas stand up-os” Gajdos Zoltán 2010-ben kezdett stand up comedyvel foglalkozni egy jól sikerült vasutas bulin való fellépését követően. A Showder Klub 2012-ben szerződtette. Témái nagy részét a munkája során ért impulzusok teszik ki. Szeret görbe tükröt tartani az embereknek, hogy hogyan is utaznak.

Aki szereti a Showder Klub stand up komikusainak műsorát a tv-ben, akkor ezt az előadást imádni fogja. Élőben tényleg minden más, nem csak kövérebben és/vagy alacsonyabbak a humoristák, hanem viccesebbek is. Kendőzetlenül a közönség elé tárják legfrissebb poénjaikat és kifulladásig nevettetnek. Ráadásul az előadás után fotózkodni is lehet velük, de még egy ölelést is elfogadnak.

Jegyek elővételben már elérhetőek online és a Kulturális Korzóban (Marcali, Múzeum köz 2.).

Normál jegy elővételben: 5900 Ft, az előadás napján a helyszínen: 6400 Ft.

Diákjegy előtételben: 3900 Ft, az előadás napján a helyszínen: 4400 Ft. (Az érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező!)

Ugyanakkor mindjárt kezdésnek most a Black Friday hétvégén (november 24-27 között) kedvezményesen is hozzá lehet jutni a jegyekhez!

További információ kérhető a Kulturális Korzóban személyesen és telefonon a 85/510-448 számon.

Az előadásra telefonon keresztül is van lehetőség jegyet foglalni (online foglalás) hétköznapokon 10-18 óráig a 70/943-7585 számon.