3. Fotómanó Tábor

A Művelődési Központ által szervezett nyári táborok második turnusa augusztus 10-e és 14-e között valósult meg. A táborsorozat zárásaként a fotómanók vették birtokukba a Kulturális Korzó épületét.

A 16 résztvevő megismerkedhetett a fotótechnika és a stúdióvilágítás alapjaival. Az elméleti órák mellett a gyerekeknek lehetőségük nyílt polaroid kép készítésére, önállóan és csoportosan is oldhattak meg fotózással kapcsolatos feladatokat, illetve fejleszthették vizuális kompetenciáikat, térlátásukat, szín- és formaérzéküket a TársasBázis tanulást segítő társasjátékaival.

A programot boronkai kerékpártúra, balatoni fürdés, játszóterezés, játszóház- és múzeumlátogatás, kézműves foglalkozások, filmvetítés és fagyizás színesítette.

Köszönjük együttműködő partnereink munkáját: Samuné Bogyó Hajnalka múzeumpedagógus és Huszár Mihály történész (Marcali Múzeum), Benczik Ildikó művelődésszervező (Andrássy Mária Közösségi Ház Balatonmáriafürdő), Kincses-Laczkó Janka őstermelő (Boronkai Sajtmanufaktúra), MarcLali játszóház, Marcali Fürdő, Mézes Mackó Étterem, Misák Zsolt (személyszállítás).

A tábor szervezői és lebonyolítói: Huszárné Szőcs Andrea, Háromi-Horváth Krisztina és Zsirai Tibor.
Segítők: Bertalan Bálint és Ács Dorián.